Pyxicare Inspect: live inzicht in zorgkwaliteit

Meld je aan en kijk live of uitgesteld.

Je gegevens


Bekijk webinar nu

Pyxicare Inspect: live inzicht in zorgkwaliteit

Sinds 10 jaar is Pyxicare de gebruiksvriendelijkste tool om BelRAI in praktijk te brengen. Nu de uitrol in Vlaamse woonzorgcentra volop aan de gang is, zijn we klaar voor de volgende stap. We openen de schatkamer aan BelRAI-gegevens met overkoepelende indicatoren in een schitterend live dashboard.

Pyxicare Inspect biedt je een live blik op actuele gegevens, met overzichten, trends, inhoudelijke verbanden, benchmarking, vergelijking tussen afdelingen, en veel meer. Overzichtelijk, inzichtelijk, begrijpelijk: we werkten samen met ervaringsdeskundigen uit de zorg om je BelRAI gegevens écht waardevol te maken en je zorgkwaliteit op een hoger niveau te tillen.

Hoe komt het dat een bepaald aandachtspunt vaker naar boven komt dan gemiddeld? Wat kunnen we doen in de zorgafspraken en -protocollen om dat te vermijden? Met Pyxicare Flow werk je verder op de "actionable insights" uit Pyxicare Inspect ondersteund door het Menso-kwaliteitsmodel.

Dankzij de koppeling met het overheidsplatform BelRAI wordt het pas écht interessant: je kan Pyxicare Inspect zelfs gebruiken in combinatie met een andere BelRAI-geattesteerde software. 
Doelpubliek
Vlaamse woonzorgcentra: CRA, algemene directie, zorgdirectie, kwaliteitscoördinator, hoofdverpleegkundige, BelRAI-coördinator, BelRAI-trainer, BelRAI-indicatiesteller

Presentatie door
  • Dave Vanderbeke, inhoudelijke support bij Pyxima
  • Jurgen Berden, managing director bij Pyxima
  • Bert Paepen, managing director bij Pyxima
Agenda:
  • Voorstelling Pyxicare Inspect
  • Inhoudelijke blik op de kwaliteitscijfers
  • Pyxicare / Pyxicare Inspect / Pyxicare Flow: hoe werkt alles samen?
  • Lancering Pyxicare Inspect: nieuwe abonnementsformules, hoe starten, enz
Voorkennis
Noties van BelRAI

Duur
60 minuten

Kostprijs
gratis

Vragen en interactie
Stel je vraag via de chat functie of via e-mail bert@pyxicare.com

Deel dit webinar