Pyxicare webinar: kwaliteitsrapportage

Schrijf je nu in!

Doe interactief mee

Doelpubliek
Zorgkundige, verpleegkundige, kwaliteitscoördinator in de ouderenzorg uit Vlaanderen en Nederland met of zonder (Bel)RAI ervaring.

Inhoud
"Improving quality of care" is niet zomaar de slagzin onder het Pyxicare logo. Met gebruiksvriendelijke tools en wereldwijd gevalideerde instrumenten zoals interRAI helpen we innovatieve zorg in praktijk brengen. Met objectieve data om het individuele zorgplan meer op maat van de cliënt toe te spitsen. Maar ook om in te zetten op preventie, kortom: mensgerichte zorg.

Vanaf nu voegt Pyxicare daar een dimensie aan toe: onze kwaliteitsrapportage. Een schat aan gegevens voor een overkoepeld beeld op de zorgnoden van je cliënten, inzicht in de zorgkwaliteit, en een basis voor je verdere kwaliteitswerking. 

In deze webinar demonstreren we alle mogelijkheden van deze nieuwe dienst. 

Dit webinar kijken? 
Stuur ons even een e-mail en we bezorgen je een persoonlijke kijk-link. Graag even je naam en organisatie naar sales@pyxicare.com. ​​​​​​​

Presentatie door
Bert Paepen en Jurgen Berden, Pyxicare co-founders

Duur
45 minuten

Kostprijs
gratis

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.Deel dit webinar