Pyxicare & Probis webinar: kwaliteitsopvolging met BelRAI-indicatoren

Meld je aan en kijk live of uitgesteld.

Je gegevens


Bekijk webinar nu

Kwaliteitsopvolging met BelRAI-indicatoren

De meeste Vlaamse woonzorgcentra zijn volop aan de slag met BelRAI©. Veel opleidingen zijn afgerond, de uitrol is volop bezig en heel wat bewoners worden ingeschaald. Maar wist je dat je nog veel meer kan doen met de BelRAI-gegevens? 

Met de slimme interRAI-algoritmes ga je niet alleen voor de bewoner aan de slag met een woonzorgleefplan op maat. Ze geven ook inzicht in de zorgkwaliteit en risico's bij grotere groepen van mensen. In het woonzorgcentrum kan je indicatoren opvolgen per leefgroep, vergelijkingen maken, analyses en nog veel meer.

Pyxicare Inspect, het nieuwe kwaliteitsdashboard, geeft je inzicht in je BelRAI-project én in de resultaten. Vergelijk afdelingen, volg evoluties op en kijk hoe ver je staat in je kwaliteitswerking. 

Hoe interpreer je deze gegevens? Hoe zet je ze in bij de ruimere kwaliteitswerking, bijvoorbeeld met Menso? Probis helpt je mee op weg met raad en daad in het nieuwe begeleidingstraject 'Partnerplan BelRAI kwaliteitsindicatoren'.

Agenda:
- Pyxicare Inspect, het kwaliteitsdashboard met BelRAI indicatoren - Bert Paepen
- Partnerplan BelRAI kwaliteitsindicatoren - Kristof Vermeiren
- Enquête gebruikservaringen BelRAI-software: de resultaten - Bert Paepen
- Vraag & Antwoord
Doelpubliek
Vlaamse woonzorgcentra: CRA, algemene directie, zorgdirectie, kwaliteitscoördinator, hoofdverpleegkundige, BelRAI-coördinator, BelRAI-trainer, BelRAI-indicatiesteller

Presentatie door
  • Kristof Vermeiren, senior adviseur bij Probis, erkend expertisecentrum BelRAI
  • Bert Paepen, managing director bij Pyxima

​​​​​​​Voorkennis
Noties van BelRAI

Duur
60 minuten

Kostprijs
gratis

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Kan je niet live kijken? Geen probleem: met je persoonlijke replay-link kijk je achteraf wanneer het je past.

Vragen en interactie
Stel je vraag via de chat functie of via e-mail bert@pyxicare.com

Deel dit webinar