Pyxicare update: van interRAI naar zorgplan

Meld je aan en kijk meteen

Je gegevens


Bekijk webinar nu

Pyxicare update: van interRAI naar zorgplan

Met interRAI (BelRAI) breng je de zorgsituatie van de cliënt in kaart, met focus op verbetering en positieve gezondheid. Eerste stap is een interRAI beoordeling correct invullen, om zo betrouwbare uitkomsten te krijgen. Dan is het aan het zorgteam om, in overleg met cliënt en familie, te bepalen welk de passende acties zijn. Zet je in op meer bewegen? Of moet eerst de pijn onder controle? 

Pyxicare ondersteunt je bij deze analyses met evidence-based richtlijnen en inzichtelijke data. Hoe komt het dat een aandachtspunt  geactiveerd is? Wat kan je nu gaan doen om hierop te verbeteren? En welke prioriteiten leg je vast voor het zorgplan?

In deze webinar tonen we de nieuwste Pyxicare features om je te ondersteunen bij de omzetting van interRAI resultaten naar een passend zorgplan.

We luisteren ook naar de BelRAI-ervaringen van Sint-Franciscustehuis (Groep Sint-Franciscus), 1 van de voorzieningen die participeerde in het pilootproject van de Vlaamse Overheid. Hoe betrekken zij BelRAI in hun zorgplanning? Doe mee met het webinar en ga met hen in gesprek!

Tenslotte krijgen we een blik op het FLANH onderzoeksproject van KU Leuven, die bij Vlaamse woonzorgcentra de link onderzoekt tussen bestaffing, werkomgeving, zorg en ondersteuning en het welzijn van bewoners en medewerkers.

Agenda:
- BelRAI bij Sint-Franciscustehuis
- Toelichting bij de nieuwe Pyxicare functies in deze update
- Verdere planning
- FLANH onderzoeksproject 
Doelpubliek
Vlaamse woonzorgcentra en Nederlandse verpleeghuizen: algemene directie, bestuurder, zorgdirectie, kwaliteitscoördinator, IT manager

Presentatie door
  • Lisa Schilders, Hoofdverpleegkundige, en Helga De Pelsmaeker, Directeur bij 
    Sint-Franciscustehuis in Brakel
  • Mieke Deschodt, Assistant Professor bij KU Leuven
  • Jurgen Berden, Managing Director bij Pyxima
  • Bert Paepen, Managing Director bij Pyxima
Voorkennis
Noties van BelRAI / interRAI

Duur
60 minuten

Kostprijs
gratis

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Toegang aanvragen
Graag toegang tot dit on-demand webinar? Stuur even een mailtje naar bert@pyxicare.com

Deel dit webinar