Pyxicare update: koppeling VIP BelRAI

Meld je aan en kijk live of uitgesteld.

Je gegevens


Bekijk webinar nu

Pyxicare update: koppeling VIP BelRAI

Met het Vlaams IT platform (VIP) BelRAI is er een centrale plek voor alle BelRAI-beoordelingen. Gegevens volgen de cliënt: in het woonzorgcentrum werk je verder op de informatie uit de thuis- en gezinszorg, en je kan evoluties opvolgen. Tegelijk zorgt de koppeling ervoor dat je voldoet aan de verplichte BelRAI-uitrol in de Vlaamse woonzorgcentra. 

Sinds 3 juli 2023 is Pyxicare geattesteerd voor deze koppeling volgens 'scenario 3'. Met succes: per 31 oktober deelden woonzorgcentra met Pyxicare al voor gemiddeld 34% van hun bewoners een BelRAI-beoordeling met het Vlaams platform.

Begin 2024 wordt de attestering vernieuwd en dit brengt ook enkele belangrijke nieuwigheden zoals de screener, sociaal supplement en verfijnde toegangsrechten.In dit interactieve webinar verneem je wat er allemaal verandert. Er is ook ruim tijd voor jouw vragen.
Doelpubliek
Vlaamse woonzorgcentra: CRA, algemene directie, zorgdirectie, kwaliteitscoördinator, hoofdverpleegkundige, BelRAI-coördinator, BelRAI-trainer, BelRAI-indicatiesteller

Presentatie door
  • Michael Greeven, customer support bij Pyxima
  • Jurgen Berden, managing director bij Pyxima
  • Bert Paepen, managing director bij Pyxima
Voorkennis
Noties van BelRAI

Duur
60 minuten

Kostprijs
gratis

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Kan je niet live kijken? Geen probleem: met je persoonlijke replay-link kijk je achteraf wanneer het je past.

Vragen en interactie
Stel je vraag via de chat functie of via e-mail bert@pyxicare.com

Deel dit webinar